Prijs stuccen

Wanneer het bijna tijd is om je kindje te verwelkomen, is de kans groot dat je ineens van alles wilt doen in huis. De babykamer, die heus al klaar was, moet opnieuw. De traphekjes moeten geplaatst worden en vergeet ook de stopcontacten niet te beveiligen. En wat denk je van de keukenkastjes? Alle gevaarlijke stoffen moeten hoog opgeborgen worden, of, liever nog, het huis uit. Daar kun je dus best wat hulp bij gebruiken. Want wat als je ineens een mooie muurschildering wilt op de kamer van je uk? De prijs stuccen moet je dan wel even opvragen. Want een muurschildering op een onregelmatige muur… daar gaat je nesteldrang niet mee akkoord.
Prijs stuccen

Dus regel je een stukadoor

En dat kan, godzijdank, gewoon vanuit je luie stoel. Want echt mobiel ben je inmiddels niet meer. Je kunt dan ook direct iemand regelen die een mooie muurschildering kan maken. Waar je meubeltjes dan weer niet meer bij passen. Dus moeten die ook worden aangepakt. Gelukkig zit je nog op de site en kun je dat in één moeite door regelen. En dan is het weer even tijd voor een tukje, een plasje of weer iets te eten. Want dat moet je als aanstaande moeder allemaal heel goed bijhouden.

Je denkt dat dat het dan wel is

Maar niets is minder waar. Voor je het weet lig je, op je zij, de plinten nog even te poetsen. Want je wilt niet dat je aankomende spruit denkt dat jij een slechte huisvrouw bent. Het uitzoeken van de kaartjes en de namen hebben jullie natuurlijk al lang gedaan. Maar ook daar kun je je ineens heus nog over bedenken. Het is nu trouwens wel hét moment om alvast de enveloppen te gaan schrijven en de postzegels te plakken. Dan hoef je dat niet vanuit je kraambed te doen.

En dan is de baby er

En dan kan jij je alleen maar verbazen over het perfecte wezen dat jij hebt geproduceerd. Je huishouden en de plinten kunnen je gestolen worden, want je kunt je ogen niet van je kersverse zoon of dochter afhouden. Het is maar goed dat de kraamhulp de visite van koffie, thee en beschuit met muisjes voorziet en je zegt dat je wat moet eten en af en toe moet douchen. Anders deed je nooit meer iets anders dan kijken naar je ukkie. Je snapt werkelijk niet dat je je ooit nog ergens anders druk over zou kunnen maken. Geniet!

Post Author: Mom

You may also like

Lease producten voor jouw baby voor de beste kwaliteit

Voor jouw eigen baby wil je er natuurlijk zeker van

Welke luier heeft jouw baby nodig?

Je bent net moeder of vader geworden of jullie zijn

Tips verschonen pasgeboren baby

Je beslist waarschijnlijk voordat je jouw baby naar huis brengt