dames zonnebril

De zonnebrillen voor dames in 2018

Zonnebrillen zijn een echt must in de zomer. Hoewel zonnebrillen voor dames vaak gezien worden als accessoire, het oorspronkelijke doel is veel belangrijker. Namelijk de ogen beschermen tegen de felle UV stralen die in de lucht hangen. Ook hoef je veel minder met je ogen te knijpen en dat voorkomt hoofdpijn en vermoeidheid. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat wanneer je veel met je ogen knijpt om de zon tegen te houden er allerlei rimpels ontstaan die we niet willen hebben. Dus wil je de kraaienpootjes en de frons rimpels tussen de wenkbrauwen nog even uitstellen, dan is een zonnebril een perfect oplossing.

Trend 2018

Deze zomer zijn de opvallende zonnebrillen voor dames helemaal hip. Of het nu gaat om een bril met een panterprintje of een door de jaren 50 geïnspireerde cat eye montuur. Zoek een bril die perfect bij jou karakter past en je zal er fantastisch uitzien! Ook zien we veel futuristische zonnebrillen bij dames deze zomer. Je moet het wel aandurven, want de glazen zijn ander dan anders. Niks zwart of bruin, bij deze look gaan we voor gekleurde glazen of glazen met een spiegel effect. Ga je liever op safe dan zijn de vierkante monturen ook nog steeds een goede optie. Deze komen ieder jaar weer terug en zijn vaak makkelijk te combineren met verschillende looks. Ook kan je kiezen voor een metalen montuur. Deze vallen vaak minder op doordat het metalen frame veel dunner is dan in vergelijking met een kunststof montuur.

Bekende merken

De merken Dior, Gucci en Miu Miu staan bekend om hun opvallende zonnebrillen voor dames. Hou je er wel van om anders te zijn dan andere en vind je het geen probleem om op te vallen, dan zijn deze merken helemaal op jou buik geschreven. Dit jaar zien we bij Prada en Dolce & Gabbana veel vierkante brillen voorbij komen. Af en toe springt er een opvallende kleur tussen uit maar meestal zijn ze in de kleuren bruin of zwart. Wat opvalt is dat Ray-Ban deze zomer erg veel variatie heeft in de collectie van zonnebrillen voor dames. Er is aan iedere vrouw gedacht. Van opvallende tot minimalistische monturen, bij dit merk dit merk vind je het allemaal. Ook de glazen zijn heel verschillend. Zo hebben ze brillen met de normale bruine of zwarte glazen, maar ook veel galaxy ogende glazen. Licht en donker roze, verschillende tinten blauw, fel groen en paars, je komt ze allemaal tegen.

De keuze is reuze

De keus is zo groot en uiteenlopend dat het verstandig is om een keer een opticien binnen te lopen en te kijken wat de mogelijkheden zijn op gebied van zonnebrillen voor dames. Het belangrijkste is dat je je helemaal op je gemak voelt met de zonnebril die jij draagt. Het maakt niet uit wel montuur je kiest, draag de bril met trots, hij staat je geweldig!

Post Author: Mom

You may also like

Een nachtje weg: alleen overnachting of all inclusive?

We kennen het concept voornamelijk van de vakanties in het

Lease producten voor jouw baby voor de beste kwaliteit

Voor jouw eigen baby wil je er natuurlijk zeker van

Cadeautips voor je zwangere beste vriendin

Op dit moment bevind ik mij in de levensfase waarin