Op dit moment bevind ik mij in de levensfase waarin bijna iedereen om je heen baby’s lijkt te krijgen. Hierbij gaat dan ook de nodige hoeveelheid babyshowers gepaard. Afgelopen jaar had ik bijna elke maand wel een babyshower. Inmiddels ben ik dan ook ervaren in het kopen van cadeaus hiervoor. Afgelopen maand moest ik echter een cadeau kopen voor mijn beste vriendin die zwanger was. Dit was veel lastiger, omdat je dit cadeau zo speciaal mogelijk wil maken. In deze blog geef ik een aantal cadeau ideeën voor je zwangere beste vriendin zoals een gouden ketting met naam

Bijzondere sieraden

Zoals ik al zei, wil je je cadeau voor je zwangere beste vriendin zo speciaal mogelijk maken. Een simpel babyshower cadeautje dat je aan een kennis of collega zou geven, kan je natuurlijk niet aan je beste vriendin geven. Een leuk idee is om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken. Zelf heb ik aan mijn beste vriendin een kinderarmbandje gegeven met haar initialen een bijpassende gepersonaliseerde ketting voor de moeder. Zo draagt haar toekomstige dochtertje altijd de initialen van haar moeder bij zich. Een kinderarmbandje kan je op veel websites bestellen en laten graveren. Als je even googlet op “baby armbandje zilver” zul je veel verschillende opties vinden. Ik had een website gevonden waar ze ook bijpassende armbanden voor de moeder verkochten. Deze heb ik mijn vriendin dus ook cadeau gedaan. 

Zwangerschapskleding

Je wilt natuurlijk een cadeautje geven voor de baby, maar als het om je beste vriendin gaat is het ook belangrijk om haar een beetje te verrassen. Sinds ik zelf twee keer zwanger ben geweest, weet ik hoe lastig het is om leuke zwangerschapskleding te vinden. Het is dan ook heel leuk om een mooie zwangerschapsjurk of ander mooi kledingstuk te krijgen. En als beste vriendin van de toekomstige moeder ken jij haar stijl natuurlijk het allerbeste. 

Verwenpakket

Zoals ik net al zei, wil je je beste vriendin natuurlijk ook zoveel mogelijk in de watten leggen met het cadeau dat je geeft. Een laatste goede tip is dan ook om haar een verwenpakket cadeau te doen. Koop je favoriete verzorgingsproducten en doe er bijvoorbeeld een lekkere geurkaars bij. Met zo’n pakket kun je het net zo gek maken als jij zelf wil. Als je een groot en luxe pakket wil creëren, kun je er bijvoorbeeld ook een zachte badjas of pantoffels bij doen. Doe dan alle producten in een mooie mand en pak het in met doorzichtig folie. Schrijf een lief kaartje voor erbij en je hebt een perfect cadeau!

Post Author: Mom

You may also like

Een nachtje weg: alleen overnachting of all inclusive?

We kennen het concept voornamelijk van de vakanties in het

Lease producten voor jouw baby voor de beste kwaliteit

Voor jouw eigen baby wil je er natuurlijk zeker van

be-slank.nl

Snel gezond afslanken na de bevalling doe je zo

Veel moeders krijgen ermee te maken: kilo’s moeten kwijtraken na