Shoesme

In mijn zoektocht naar de perfecte babyschoen heb ik een aantal merken uitgeprobeerd. Mijn kleine man begon echter al heel vroeg met kruipen en lopen, dus ik was voornamelijk op zoek naar een babyschoen met flexibele zool. Ook wilde ik een schoen die er leuk uitzag dus kwam ik al snel op de babyschoenen van Shoesme terecht. Ik zal je in dit artikel uitleggen waarom.

Flexibel en stevig

De reden waarom ik voor Shoesme schoenen heb gekozen is vanwege de baby proof zolen. Dat is dus een licht en buigzaam schoentje die helemaal afgestemd is op babyvoetjes. Ze zeggen dat blote voeten het allerbeste is voor kinderen, maar dan worden ze wel snel koud in een land zoals Nederland, daarom is het dus goed om voor een licht en buigbaar zooltje te gaan, dat komt dan het dichtstbij blote voeten. Shoesme babyschoentjes beschermen de voetjes van je kleintje, houden ze warm en geven tegelijkertijd de juiste steun zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren. Ook zijn ze nog eens anti-slip, wat ook handig is als je kleintje nog niet loopt, maar wel je hele kamer doorkruipt. Zo kunnen ze beginnen met zich afzetten met hun voetjes. Mijn kleintje stapt de hele kamer door en ik moet uitkijken dat ik hem niet uit het oog verlies, zo snel is hij!

Schattig in Shoesme schoenen

Moeders kunnen helemaal hun hart op halen als je naar de collectie van Shoesme kijkt. Die kleine schoentjes zijn zo ontzettend schattig! Je hebt leuke stijlen voor zowel jongens als meisjes. Je hebt hele leuke sneakerachtige schoentjes, maar ook schattige roze ballerina’s. Sommigen hebben veters en anderen weer klittenband. De allerleukste vind ik de blauwe sneakers met veters. Als mijn zoontje die aanheeft ziet hij er zo wijs uit! Shoesme heeft dat wat dat betreft goed aangepakt!

Stapschoentjes of loopschoentjes

Shoesme maakt overigens wel onderscheid tussen stapschoentjes en loopschoentjes. Stapschoentjes zijn echt voor de eerste stapjes en loopschoentjes koop je als ze al echt zelfstandig kunnen lopen. Die hebben natuurlijk een wat stevigere zool, maar wel flexibel genoeg zodat je kindje zijn of haar voetje goed kan afwikkelen. Ook deze komen in allerlei soorten en maten en met verschillende soorten sluitingen. Toch blijven bij mij de veterschoenen van Shoesme de favoriet. Hierin ziet je kind er gewoon een stuk wijzer uit! Maar voor ieder wat wils. Je kan online op de website kijken naar wat je leuk vindt, maar er zijn ook genoeg winkels die Shoesme schoenen verkopen. Net wat je zelf wil!

Post Author: Mom

You may also like

Het perfecte cadeau om je vrouw te verwennen

Het is bijna zover: je wilt je vrouw, je meisje