babyenmama.nl

Babyuitzet: ter voorbereiding op de kleine

Bij een goede voorbereiding op de komst van een baby moet je rekening houden met een heleboel verschillende zaken. Van spullen voor de babykamer tot luiers, flesjes en geboortekaartjes… Wanneer je rekening houdt met onderstaande zaken dan ben je op de goede weg!

Babyuitzet

De babyuitzet is de volledige uitrusting van nodige spullen voor een pasgeboren kind. En die nodige spullen… Dat zijn er véél! Luiers, speelgoed, knuffels, billendoekjes, spuugdoekjes, luierzalf, een flesje en babyolie zijn een aantal dingen war je vast en zeker al aan gedacht hebt. Maar, iets waar minder vaak aan gedacht wordt, is hoe men al deze spullen meeneemt tijdens een dagje weg…

Een luiertas voor al je baby-gear

Tijdens een dagje speeltuin, dierentuin, een wandeling of een bezoek aan oma, moet je vaak heel wat “baby-gear” met je mee slepen. Dit doe je natuurlijk een handige luiertas! Een luiertas is een prachtige tas met veel ruimte om spullen in op te bergen. In het speciale thermovak houdt je het flesje voor de baby goed p temperatuur en in de kleine ritsvakken berg je het favoriete speeltje en de favoriete speen van de kleine op, om te voorkomen dat je deze kwijtraakt. Wanneer de nood hoog is, dan kun je je baby overal verschonen dankzij het uitneembare verschoningsmatje. Kies voor een prachtige leren verzorgingstas van bijvoorbeeld Burkely, MYOMY of MicMacBags, klik deze gemakkelijk vast aan de kinderwagen en trek erop uit met je kindje! Luiertassen zijn trouwens ook comfortabel in de hand te dragen middels de stevige handvatten en door de gewatteerde en verstelbare schouderbanden, kun je de tas ook fijn over je schouder dragen. Ook zijn er speciale luiertas rugzakken, zo houd je je handen altijd vrij. Een luiertas is echt onmisbaar voor iedere ouder!

Met de juiste babyspullen en de juiste tas om deze spullen in op te bergen wanneer dat nodig is, kun je fijn op pad met je kindje.

Mobiele versie afsluiten